Blogg

Cafeet stängt men vårt bed and breakfast öppet!

5 okt 2020

Har fått en hel del samtal från gäster som undrar om vi har öppet. Jajamensan. Inte för cafebesök men för övernattning. Tack vare vårt gårdscafe har vi fått ett par nätter uthyrda från cafegäster som haft släkt och vänner på besök. De har blivit inkvarterade hos oss. Kul! 

Tack för denna sommar!

2 sep 2020

Tack alla mysiga, glada och trevliga gäster som vi har haft på gårdsscaféet under sommaren.

Det har varit så roligt att få varit en plats för era sommarutflykter, träffa nya och gamla grannar. Det har känts så härligt och smickrande med alla olika konstellationer som återkommit med jämna mellanrum. Elefantbaletten, anhöriggruppen, veteranbilsgänget, vägföreningarna som valt att ha möte på Ekegården och många fler. Ni vet vilka ni är!

Det kan hända att det blir någon spontan öppen helg under hösten/vintern, men det meddelar jag i så fall på vår facebook-sida.
Gilla oss gärna där, så får ni ta del av vad som händer.

Vilken rolig helg

28 jul 2020

Tack gäster för helgen som gick! En hel del glada gäster på torsdagen, lite färre på fredagen. En kul loppis med poängpromenad ner till Tina på Änglagård på lördagen. En lugn och stillsam söndag. Så mycket regn på en och samma dag! 

Nu är ni välkomna igen. På torsdag öppnar vi 11 och har öppet 11-17 fram till söndag

 Välkomna! 

Gårdscafe

21 jun 2020

Nu har vi haft midsommarstängt och är taggade för veckan som kommer.

På torsdag em har vi besök av ett mindre sällskap som beställt kaffe och frallor och ska ha vägföreningsmöte på Ekegården. Det har vi haft förut och det har gått utmärkt att hålla en god social distans och skulle det mot förmodan bli regn så dukar jag givetvis på altanen.

På lördag eftermiddag ska vi försöka ha allsång men biljettförsäljningen går trögt och jag hoppas att vi slipper ställa in.

 

Ekegården har haft examen

3 jun 2020

I den härliga försommarsolen firade ett gäng glada människor student i trädgården igår. Jo visst..... man kan hyra hela huset om man vill! Ett bra alternativ om man vill umgås med social distans så här i coronatider

Gästerna var nöjda och glada och vi önskar den lilla studenten en ljusnande framtid. Hurra! 

I morse gjorde jag smygreklam i radion...igen

18 maj 2020

Morrongänget pratade bakning och ville veta hur vi lyssnare hade det med bakning och där har jag synpunkter och glada tillrop så givetvis ringde jag och fick gott om plats i etern. Hann med att både berätta adress och priser. 

Och vi bara fortsätter att leka cafe

15 maj 2020

Nu i helgen har vi haft öppet under 6 helger och tiden har gått rasande fort och vi har så himla roligt. Så många underbara möten och så mycket positiv feedback. Våra cafegäster är nöjda. Nu hoppas vi bara på lite sol och värme! Välkommen till gårdscafeet torsdagar till söndagar kl 11-17

Min rabarber/jordgubbspaj för höga betyg!

Snart dags för andra helgen med gårdscafe

15 apr 2020

Så roligt det var förra helgen. Premiär! Måste säga att det gick bra. Det var så roligt och våra gäster tycktes trivas. Fick många glada och positiva kommentarer. Tänk att en liten tjej menade att min äppelpaj var den bästa hon ätit. En liten kille ville ha recept på dumlekolakakan och vissa gäster var på besök inte bara en gång. Har redan fått stammisar. Så kul! Nu ser jag fram emot helgen och hoppas att vädret är på vår sida. 

Reklam på P4 i Göteborg

3 apr 2020

I går var jag med på radio. Lite pinsamt och väldigt oförberett men vad gör man inte för att få lite publicitet. Ser fram emot att öppna gårdscafe på Knösvägen.

Coronaviruset

19 mar 2020

Just nu!

Vilka märkliga tider det är. Telefonen är tyst och alla bokningar har blivit till avbokningar. Så sorgligt!

Efter två år av hårt slit med att totalrenovera ett gammalt slitet hus till ett härligt b&b och med stora investeringar som följd är jag ledsen och tom lite uppgiven. Jag hade verkligen sett fram emot att få visa mina "gamla" gäster från Brovägen vårt nya bed and breakfast på Ekegårdens BnB och självklart välkomna nya.
Jag har alltid varit så nöjd med det geografiska läget på våra hus och tänkt att vi aldrig kommer att sakna gäster och sakna bokningar. Det gör vi nu! 
Därför är det nu ett gyllene tillfälle att boka om ni vill ha huset för er själva! Båda husen passar ju fantastiskt bra för den stora familjen, kompisgänget eller dina friska kollegor på jobbet som inte gillar tanken på ofrivillig karantän. Plats finns och med alla våra sovrum kan ni sprida ut er rejält. 
Passa på att stödja en liten egenföretagare och maila era behov så lovar jag att göra en finfin offert på studs 
Thina (och Janne)

Nu har vi fått godkännande från kommunen!

16 feb 2020

Bygglovet är i hamn och slutbesked kommer i veckan. Vi har en verksamhet nu på Knösvägen! Hurra!! 

Mobilvänlig sida

23 jan 2020

Nu börjar det hända saker. Snickarna jobbar på vår amerikanska veranda och det är roligt. Vi hoppas de är klara i god tid före våren

Snickarna har fortsatt sitt jobb med verandan

8 jan 2020

och denna veckan kommer taket på plats. Hur kul som helst!

Semesterstängt

1 maj 2019

Vi har semester under perioden 10-28/6 och kan vara svåra att nå under denna perioden

Första bokningarna har börjat trilla in. Så kul

25 feb 2019

och nu finns vi även med på booking. 

← Äldre inlägg